Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 12:37

Служба у справах дітей

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Травень » 30 » Захищати дітей – це наша спільна справа!
09:46
Захищати дітей – це наша спільна справа!

29 травня, напередодні Дня захисту дітей в залі засідань Хорольського РВ УМВС України в Полтавській області  Хорольським районним підрозділом Хорольського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції ДПтС України в Полтавській області організовано проведення засідання „круглого столу“ на тему ,,Профілактика рецидивної злочинності серед дітей та молоді“, у звсіданні якого  взяли участь:  працівники служби у справах дітей Хорольської райдержадміністрації та Хорольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, особовий склад Хорольського РП МРВ КВІ УДПтСУ в Полтавській області, групи кримінальної міліції у справах дітей Хорольського РВ УМВС України в Полтавській області, і безпосередньо діти, які перебувають на обліку у Хорольському РП МРВ КВІ УДПтСУ в Полтавській області та групи кримінальної міліції у справах дітей Хорольського РВ УМВС України в Полтавській області.

Мета заходу - аналіз співпраці між органами влади, правоохоронними органами та органами пенітенціарної служби, а також удосконалення роботи щодо зниження рівня дитячої та підліткової злочинності, запобігання злочинних рецидивів. В ході засідання обговорено заходи щодо профілактики рецидивної злочинності, особливо серед неповнолітніх. Проведені профілактичні бесіди з особами, які ведуть антигромадський спосіб життя.

У кінці засідання діти та їх наставники разом переглянули документальний фільм ,,Діти га ґратами“, який висвітлює цю проблему та можливості щодо змін, наголошуючи на тому, що вже робиться органами державної влади, суддями, інституціями, які впроваджують ефективні підходи у роботі з молодими правопорушниками, що сприяють їхній реабілітації та ресоціалізації, і допомагають запобігти вчиненню ними нових правопорушень.  Працівники служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  вручили дітям пам’ятки та буклети правового характеру.

Переглядів: 760 | Додав: Яна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz