Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 11:31

Служба у справах дітей

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Листопад » 21 » “Моє життя – мій вибір”
17:00
“Моє життя – мій вибір”

19 листопада 2014 року в Хорольському районному будинку культури відбувся просвітницький захід з профілактики наркоманії серед дітей та молоді під назвою “Моє життя – мій вибір”,
у якому  взяли участь учні міських шкіл та студентська молодь міста.

Перед аудиторією виступили:  начальник служби у справах дітей Хорольської райдержадміністрації Л.М.Лутовінова, оперуповноважений  ГКМСД Хорольського РВ УМВС України в Полтавській області Є.М.Новоселецький, лікар – нарколог центральної районної  лікарні Л.Б.Коряк.

Метою заходу є профілактика негативних звичок серед дітей та молоді, розширення поняття про те, як саме вживання алкоголю, наркотиків, тютюнопаління впливають на організм дитини, профілактика правопорушень неповнолітніх.

Виступаючі розповіли про кримінальну та адміністративну відповідальність за виготовлення, споживання та розповсюдження наркотичних речовин, про згубний вплив наркотичних речовин на дитячий організм, про те, що алкоголь - найрозповсюдженіший легалізований вид наркотиків, а курці в першу чергу стають жертвами наркодиллерів.

Начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації зосередила увагу слухачів на тому, що дитина яка опинилася під впливом наркотиків чи алкоголю не здатна мислити адекватно і частіше за все саме після їх вживання діти скоюють необдумані вчинки, злочини та правопорушення. Зазначила, що здоровий спосіб життя, турбота про своє здоров’я є основними чинниками у формуванні особистості, в якій поєдналося б духовне багатство, моральна чистота і фізична досконалість.

В процесі спілкування присутні переглянули фільми про ВІЛ-інфекцію та небезпеку вживання наркотиків. Наприкінці заходу спортсмени секції греко-римської боротьби Хорольської ДЮСШ продемонстрували свою силу, спритність та в черговий раз довели, що заняття спортом є справжньою альтернативою алкоголю та наркотикам. Хлопці продемонстрували захоплюючі трюки, захвати та прийоми, чим не аби як здивували присутніх.

Переглядів: 1235 | Додав: Яна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Serggus  
0
<a href=http://zmkshop.ru/stati/izgotovlenie-krovelnykh-metallokonstruktsiy/>элемент крыша металлическая</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz