Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 03:19

Служба у справах дітей

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Лютий » 5 » Керівництво районної державної адміністрації побувало в Кременчуцькому обласному спеціалізованому будинку дитини
11:09
Керівництво районної державної адміністрації побувало в Кременчуцькому обласному спеціалізованому будинку дитини
Будинок дитини є комунальним закладом охорони здоров'я для медико-соціального захисту дітей-сиріт, дітей, які залишились без піклування батьків, а також дітей з вадами фізичного та розумового розвитку. Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини є закладом медико-соціального захисту дітей-сиріт, дітей, які залишились без піклування батьків, з вадами фізичного та розумового розвитку (III - V груп здоров'я) віком від народження до чотирьох років, а також: з органічним ураженням нервової системи та порушенням психіки; з органічним ураженням центральної нервової системи, в тому числі з дитячим церебральним паралічем без порушення психіки; з порушенням функції опорно-рухового апарату та іншими вадами фізичного розвитку без порушення психіки; з порушенням слуху та мови; з порушенням мови; з порушенням зору (сліпі, слабозорі); тубінфікованих, хворих з малими та згасаючими формами туберкульозу, ВІЛ-інфікованих.
Станом на 20.01.2014 року в Кременчуцькому обласному спеціалізованому будинку дитини перебуває 5 малолітніх дітей з Хорольського району: 4 дітей за заявами батьків 1 – дитина, позбавлена батьківського піклування. З них двоє дітей є інвалідами, що потребують медико-соціального обслуговування у зв’язку з вадами фізичного та розумового розвитку. Із 2009 року з Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини було усиновлено 9 дітей, позбавлених батьківського піклування, що перебували на первинному обліку служби у справах дітей Хорольської райдержадміністрації, з них: 5 усиновлено громадянами України; 4 усиновлено іноземними громадянами.
31 січня 2014 року делегація від ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" на чолі з головою правління Почепом Володимиром Анатолійовичем, головою профспілкового комітету комбінату Урбановою Надією Іллівною з дитячими продуктами харчування, які випускає підприємство для дітей від народження до 3-х років, відвідала Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини Полтавської обласної ради. На зустріч запросили також першого заступника голови Полтавської обласної ради, депутата обласної ради Онищенка В.В., голову Хорольської районної державної адміністрації, депутата обласної ради Полупана С.М.
Головний лікар закладу Берегова Ніна Миколаївна познайомили гостей з колективом, а також дітками, яких перебуває в закладі 78, провела по відремонтованих, затишних, по-домашньому облаштованих, кімнатах та ігрових, завітали в фізіотерапевтичні кімнати, відвідали світлий харчоблок, побутові кімнати. Всюди затишно, чисто, у коридорах квіти, на стінах малюнки, кожний куточок дбайливо оформлений, озеленений, до всього прикладені не тільки руки, а й душа. Понад 200 працюючих закладу забезпечують його функціонування. Дітки разом з вихователями подарували гостям та всьому присутньому колективу концертну програму. Ніна Миколаївна з вдячністю говорила про всіх, хто допомагає закладу.
Володимир Анатолійович Почеп від колективу ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" передав майже 200кг фасованої сухої молочної суміші „Малютка premium", пообіцяв і надалі постійно надавати підтримку будинку дитини продукцією молококомбінату.
Онищенко В.В., Почеп В.А., Полупан С.М. дякували всім присутнім за чуйність, терпимість, співчуття, добро, любов, тепло, за їхню працю, в яку вкладається душа. Приклад співпраці ПАТ „Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" стане паростком доброго починання і для інших підприємств району та області щодо допомоги, підтримки Кременчуцькому обласному спеціалізованому будинку дитини.
Переглядів: 943 | Додав: Яна | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz