Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 13:52

Служба у справах дітей

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Червень » 3 » День захисту дітей.
17:28
День захисту дітей.

День захисту дітей - одне із найстаріших міжнародних свят. Міжнародний день захисту дітей заснований у листопаді 1949 року рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок. В Україні офіційно День захисту дітей відмічається згідно з Указом президента від 30 травня 1998 року. Це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

У Хорольському районі вже стало традицією в цей день проводити різноманітні заходи до Дня захисту дітей. І нинішній рік не є виключенням, не зважаючи на проблеми в державі та пов’язані з цим фінансові труднощі за підтримки небайдужих людей 2 червня у  районному будинку культури проведено концертну програму для дітей ,,Чарівний сміх дитинства“. 60 маленьких артистів вражали своїми талантами та дарували позитивну енергетику присутнім у залі та в знак подяки отримали морозиво від мережі магазинів АТБ.  По закінченню концерту близько 80 дітей прийняли участь у ігровій програмі ,,Віддамо цей світ дітям“ та отримали подарунки від депутата Володимира Пилипенка, ПП Кабаковської В. (магазин „Квіти“), ПП Олексієнка О.В. (мережа магазинів „Від А до Я“).

Хорольським центром дитячої та юнацької творчості (Гордійченко Т.М.) організовано виставку дитячих робіт вихованців Центру та проведено майстер-класи для дітей (техніки виконання бісероплетіння, оригамі, різьблення, ліплення із полімерної глини та виготовленн ляльок-мотанок), у яких взяли участь 25 учнів із загальноосвітніх шкіл району, і які теж поласували морозивом від мережі магазинів АТБ.

20 дітей стали учасниками конкурсу малюнку на асфальті ,,Кожній дитині промінчик сонця“, проведення якого відбулося за підтримки ПП Білько С.М.,(магазин „Канцтовари“) ПП Бойко Н. (магазин „Орхідея“) та знову ж таки, ПП Олексієнко О.В. (мережа магазинів „Від А до Я“).

50 школярів, учнів 6-7 класів ЗНЗ району взяли участь у спортивних змаганнях  ,,Веселі старти’’, які провели працівники дитячо-юнацької спортивної школи. Учасники отримали заохочувальні призи від відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації та мережі магазинів „Оптовичок“.

Усіх учасників районного свята особисто привітали голова районної ради Юлія Бойко, заступник голови районної державної адміністрації Ірина Штейнберг та помічник Народного депутата Володимира Пилипенка Андрій Афанасьєв. Учасникам вручені вітальні листівки за підписом виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Віктора Плоцького.

Загалом у районних заходах узяло участь 350 дітей. Всі вони отримали від приватного підприємця Оксани Матяш морозиво, доречі, Оксана Андріївна щороку долучається до доброчинної акції.

Організатор свята – служба у справах дітей районної державної адміністрації спільно із районними центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділом освіти, молоді та спорту, відділом культури, туризму  та архівної справи райдержадміністрації.

         Висловлюємо щиру подяку всім доброчинцям, які долучилися до доброї справи та подарували дітям свято, відчуття радості та задоволення.

Переглядів: 884 | Додав: Яна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz